STARTSIDA          VÅR FILOSOFI          CASE           KONTAKT

Riksutställningar

 

Statliga Riksutställningar har ofta behov av att skapa filmer som kräver kunnande inom videoproduktion med betoning på berättarteknik, journalistisk metodik och snabbhet. De har då valt att anlita Oss Reklambyrå.

Hösten 2015 producerade vi filmen "Knäckta skivor - handen och tanken tillsammans i Riksutställningar". Det blev en film som definierar Riksutställningars uppdrag, speglat genom det kreativa arbetet med en utställning som byggdes i Visby och uppfördes i House of Sweden på svenska ambassaden i Washington.

När Riksutställningar anordnade de årliga Intensivdagarna 2014 deltog hundratals medarbetare från den svenska museivärlden. Oss Reklambyrå snabbproducerade då en film som på ett fartfullt och humoristiskt sätt speglade den mångfacetterade konferensen. Filmen visades som avslutning av Intensivdagarna.

 

För Riksutställningar utför Oss Reklambyrå dessutom en rad videoproduktioner runt om i Sverige; bland annat livesända föreläsningar med flerkameraproduktioner, intervjuer och trailers för events.

Oss Reklambyrå AB. Södertorg 12, 621 57 Visby.

Växel 0498-20 22 50  info@tilloss.se  facebook.com/tilloss